WAT IS DE WOD?

WOD staat voor ‘Workout Of the Day'. Het mooie van een WOD is dat deze iedere dag weer anders is, waardoor je nooit dezelfde training uitvoert. Je blijft iedere training gevarieerd trainen en dat past nu precies in het CrossFit trainingsprogramma. Omdat CrossFit Waddinxveen 0182 een hoogwaardige kwaliteit CrossFit aanbied vind je bij ons voor zeven dagen in de week een Workout Of The Day.

Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de Crossfit bewegingen te leren en een intensieve training WOD (Workout of the Day), variërend van 5 tot 45 minuten en een cooling down. De resultaten van deze WOD worden op een whiteboard bijgehouden om een sport- / competitie-element aan de training toe te voegen. Gedurende de training wordt er gebruik gemaakt van halterstangen, kettlebells, medicijnballen, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen (functionele bewegingen) zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden en te blijven.

De WOD wordt begeleid door een gecertificeerde instructeur. In het trainingsrooster kun je zien wanneer de WOD's plaatsvinden. Inschrijven voor de WOD gebeurd via de WOD app

Volg ons op:

Wil je weten wat CrossFit voor jou kan betekenen? Doe dan mee met een GRATIS workout of the day!

CrossFit Waddinxveen

Staringlaan 5
2741 GC Waddinxveen

06 2414 1525

info@crossfitwaddinxveen0182.nl

www.crossfitwaddinxveen0182.nl

Algemene Voorwaarden

Copyright ©
CrossFit Waddinxveen 0182
All rights reserved.