WOD APP

CrossFit Waddinxveen 0182 maakt gebruik van een online klantenbegeleidingsportaal genaamd: “WOD App”. Op dit portaal wordt alles geregeld omtrent onze indoor en outdoor trainingen. Van het inplannen van alle trainingen, cursussen en evenementen tot de aankoop van producten.

Wat moet je doen als nieuwe klant van CrossFit Waddinxveen 0182?

Stap 1; Download de WOD App op je Android of iOs telefoon of tablet.
Om gebruik te maken van onze trainingen of evenementen in onze trainingsBOX dien je deze applicatie te downloaden. De WOD App is uitermate geschikt voor smartphone gebruikers, maar kan men ook, met alle gemak, gebruiken op de personal computer middels deze link app.wodapp.nl Download de app in de Apple App Store of via Google Play. Na installatie kies je voor “Ik ben een CrossFit atleet”. Kies vervolgens voor registreren en aanmelden. Kies nu voor zoeken en zoek vervolgens op CrossFit Waddinxveen 0182 en klik op de knop “CrossFit Box toevoegen”

Stap 2; Koop je product.
Wanneer je de App hebt geïnstalleerd en CrossFit Waddinxveen 0182 hebt toegevoegd, ben je klaar om onze producten aan te schaffen via onze shop.

Stap 3; Plan zelf je Trainingen in.
Als je een product gekozen hebt en de betaling voldaan is, worden er automatisch zoveel ritten op uw account bijgeschreven als dat je besteld hebt. Heb je gekozen voor een abonnement, dan wordt deze geactiveerd en/of verlengd. Je kunt je vervolgens inschrijven voor de Trainingen.

Alle features van de WOD App.
Naast het aanschaffen van uw product, inplannen van de trainingen en online registratie heeft de App nog veel meer features waar iedereen gebruik van kan maken. Zo kun je o.a. ook:

  • Trainingen online inplannen
  • Push berichten ontvangen van één van de trainers/coaches
  • Een BMI meter gebruiken
  • Regelmatig WOD's vanuit de trainingen terugvinden in de App

Veel succes met onze trainingen en het gebruik van de WOD App!
Berlinda Verweij, Owner/Head Coach

Volg ons op:

Wil je weten wat CrossFit voor jou kan betekenen? Doe dan mee met een GRATIS workout of the day!

CrossFit Waddinxveen

Staringlaan 5
2741 GC Waddinxveen

06 2414 1525

info@crossfitwaddinxveen0182.nl

www.crossfitwaddinxveen0182.nl

Algemene Voorwaarden

Copyright ©
CrossFit Waddinxveen 0182
All rights reserved.