CURSUS CROSSFIT EN VOEDING

Voeding vormt de basis van het fysieke prestatieniveau en voorziet jouw lichaam van brandstof. De achteruitgang van de dagelijkse voeding door milieuvervuiling en diverse verwerkingsprocessen heeft onze gezondheid geen goed gedaan. Het heeft geleid tot lichamelijke en geestelijke aandoeningen. Door bewust om te gaan met de dagelijkse voeding, kunnen we voor een deel de eigen verantwoording oppakken. Uiteraard zal het voor ons allemaal beter zijn om preventief te werk gaan, waardoor ziekten en kwalen buiten de deur blijven.

Tijdens de cursus ‘Gezonde Voeding als Basis’ leer je de belangrijkste basisregels voor een gezond voedingspatroon kennen. De cursus wordt gegeven vanuit de Orthomoleculaire en Paleo gedachte. Naast dat je veel over de theorie van voeding leert, zul je ook tussen de verschillende cursusavonden door thuis aan de slag gaan met kleine opdrachten. Doordat je zelf aan het werk gaat, leer je de basisregels stap voor stap toepassen en zul je geleidelijk een gezondere leefstijl kunnen gaan aannemen en jouw trainingsresultaten optimaliseren en velen malen meer energie hebben.

Doelgroep: CrossFitter of geen CrossFitter. De cursus is voor iedereen die interesse in voeding heeft en vooral zijn/haar eigen voedingsgewoonte onder de loep wil nemen. Verbeter je trainingsresultaten en leer wat aanpassingen in je voedingspatroon voor jouw kunnen betekenen. Geef je lichaam een boost door gebruik te maken van voeding vanuit de Paleo gedachte en Orthomoleculaire voedingsleer en leer hier alles over.

Omvang: 3 avonden van 19:00 uur tot 22:00 uur (19:00 uur inloop met koffie en thee, 19:15 uur start cursus)

Data: Nieuwe cursusdata voor 2017 komen spoedig

Kosten: € 99,00 (inclusief cursusmateriaal, koffie en thee)

Volg ons op:

Wil je weten wat CrossFit voor jou kan betekenen? Doe dan mee met een GRATIS workout of the day!

CrossFit Waddinxveen

Staringlaan 5
2741 GC Waddinxveen

06 2414 1525

info@crossfitwaddinxveen0182.nl

www.crossfitwaddinxveen0182.nl

Algemene Voorwaarden

Copyright ©
CrossFit Waddinxveen 0182
All rights reserved.